Autorecycling Reuvers Autorecycling Reuvers

IMG_2604-21

Over Autorecycling Reuvers

Wij zijn uw professionele partner voor sloopautodemontage en sloopautotransport.

Bij ons bent u altijd welkom voor een kop koffie of thee, wij denken graag met u mee. Gevestigd in TIel met een klein team, werken we volgens de strengste kwaliteits- en milieu eisen werken we er aan om oude auto's een tweede leven te geven. DIt in de vorm van gereviseerde onderdelen of het correct demonteren en scheiden.

Wij regelen het volledige proces, van transport tot afvoeren van de grondstoffen zelf en worden hierbij begeleidt door de kennis en certificeringen die we door de jaren heen hebben behaald.

Ons Team

Image2
Fred Reuvers

Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto's door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.

IMG_9879-Custom
Willem Reuvers jr.

Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.

foto-Karim-de-Groot-9943
Gerard Reuvers

Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.

foto-Karim-de-Groot-9939
Maarten

Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

foto-Karim-de-Groot-9902-1

Onze Directeur

Benny Reuvers

Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel. Wil je Benny direct spreken? Neem dan contact met hem op:

Stuur Benny een bericht »

Bel Benny: 0344-633741